Monday, February 13, 2012

Vasarinės padangos pagal Jūsų poreikius



Pavasaris – atsinaujinimo ir atgimimo laikas. Ištirpus ledams ir sniegui, pats laikas susiruošti į vasarinių padangų paieškas. O jos tikrai gali būti ilgos, jei nežinosite, ko tiksliai norite ar ko Jums reikia. O padėti apsispręsti gali keli dalykai.


Pirmas dalykas, kurį turėtumėte apsvarstyti – tai padangos protektoriaus dizainas. Žinoma, žiemai tinkamiausi stambių raštų, gilūs, puikiai „ariantys“ sniegą, tačiau vasarai reikėtų rinktis kažką lengvesnio ir ne tokio triukšmingo.

Jei gyvenate gana lietingoje klimato zonoje, rinkitės padangas, pasižyminčias itin geromis vandens išstūmimo savybėmis. Geriausia rinktis turinčias šiek tiek V formos protektorius, nes toks raštas nukreipia vandenį į šonus.

Jei vairuojate sportinį automobilį, tinkamiausios yra minkštesniųjų junginių padangos, kurios padeda geriau suvaldyti automobilį esant dideliam greičiui bei posūkiuose.

O štai jei Jūsų biudžetas ribotas, turėtumėte apsvarstyti apie universalias padangas. Jos tinka bet kokiomis oro sąlygomis, o padangų protektorius – žieminių ir vasarinių hibridas. Visą laiką padangos pasižymi giliu protektoriumi, itin gerai tinkančiu žiemą. Be to, jos turi sklandesnį perėjimą, todėl tyliai veikia ir sausuoju metų laikotarpiu.

Pasitikite pavasarį su naujomis padangomis!

No comments:

Post a Comment