Monday, February 20, 2012

Padangos internetu - patogu, paprasta ir pigu

Atšalus orui, imame ruoštis žiemai: gabename malkas, užpildome kuro bakus, grėbiame lapus. Tačiau kodėl daugelis suskuba pirkti žiemines padangas paskutinę minutę, kai jau spaudžia terminai? Tuomet parduotuvės tiesiog užplūstamos ir tas skubėjimas veda iš proto tiek pardavėjus, tiek pirkėjus. Tačiau yra kur kas patogesnis ir greitesnis būdas įsigyti padangas, ypač jei neturite daug laisvo laiko dienomis – pirkimas internetu. 


Pirkdami internetu, Jūs galite pasirinkti patogų laiką, be to, niekas Jūsų neskubina rinktis padangų ir įkyriai neperša savo nuomonės. Priešingai, Jūs galite paskaityti atsiliepimus apie vieną ar kitą parduotuvę, padangų tipą ir susidaryti objektyvią nuomonę. 

Pirkti internetu ne tik patogiau, bet ir pigiau. Net įskaičiavus pristatymo išlaidas, Jūs sumokėsite mažesnę sumą nei parduotuvėje vien už padangas. 

Vos per keletą dienų Jums bus pristatytos pasirinktos padangos. Be to, jei pageidausite, specialistai jas gali iškart sumontuoti Jūsų automobiliui. 


Labai populiari ir geras sąlygas siūlanti padangų parduotuvė – „PadangųParduotuvė.lt“. Joje galite išsirinkti patikusias padangas, o jos pristatomos per 24val. nuo užsakymo pateikimo visoje Lietuvoje! Perkant prekių daugiau nei už 800Lt, pristatymas nemokamas, jei suma neviršyja 800Lt – mokama 29Lt už pristatymą; jei pirkėjas prašo padangas pristatyti į Kuršių Neriją, pristatymas papildomai apmokestinamas 60Lt. Daugiau informacijos internetinėje svetainėje: www.padanguparduotuve.lt

Galima tik padėkoti šiuolaikinėms technologijoms, kurių dėka padangų pirkimas nebėra kasmetinis galvos skausmas ir laiko švaistymas.

1 comment:

  1. tikrai taip, jau neatsimenu kada pirkau padangas gyvai, tik internetu... kainų geresnių galima gauti epadangos24.lt

    ReplyDelete